Årets BAMA-leverandør er økologisk

04.10.2011
Potet- og gulrotprodusenten Jens Edvard Kase vart årets BAMA-leverandør 2011 for sitt bidrag til å auke omsetjing og sal av økologiske gulrøtter. Det er kritierier innan produktkvalitet, marknadsorientering, samfunnsansvar og service som ligg til grunn for kåringa og den økologiske produsentens kvalitetsprodukter og fokus på marknadsutvikling førte Kase til topps.
-Dette er ei anerkjenning frå Bama på kor viktig økologisk gulrotdyrking er og at den økologiske gulrota selger godt på grunn av sine kvaliteter, seier markedssjef Kristina Alnes i Oikos - Økologisk Norge.

10 år med økologisk gulrot

"Kase har vært en sterk bidragsyter for utvikling av økologiske gulrøtter gjennom de siste 10 år. Han leverer kvalitetsprodukter av beste klasse og har samtidig et sterkt fokus på utvikling av markedet. Initiativ til tett samarbeid med andre produsenter i nærområdet har skapt synergier på flere måter."

 

Dette var noko av juryens grunngjevnad. -Oikos - Økologisk Norge er særs positiv til at ein økologisk produsent har fått prisen for beste BAMA-leverandør, seiar markedssjef i Oikos - Økologisk Norge,Kristina Alnes, og gratulerer Kase med prisen.  Det ligg mange år med stor innsats bak Kasas store gulrotproduksjon.

 

Sjå heile saka på norsklandbruk.no

Annonsører

Samarbeidspartnere