Årets Culturapris til Kolonihagen

14.12.2011
Culturaprisen 2011 tildeles Kolonihagen AS for sin banebrytende og innovative innsats for å fremme bruk av økologiske råvarer i Norge. – Kolonihagens systematiske arbeid med å fremme gode råvarer og økologisk mat både i abonnementsording og på restaurant er enestående i Norge, sier Reidar Andestad i Oikos - Økologisk Norge og gratulerer Kolonihagen med en velfortjent pris.

Velfortjent pris til Kolonihagen.  Foto fra prisoverrekkingen, daglig leder Jon-Frede Engdahl i Koloinhagen til høyre.  Foto: Cultura


Har også bakeri

Kolonihagen driver salg og distribusjon av kortreist økologisk mat gjennom Kolonihagen Bakeri, restauranten Kolonihagen Frogner, nettbutikk og abonnentsordning med levering av mat på døra, og den økologiske gourmetrestauranten Maaemo.


- Det viktigste for oss med denne prisen er å bli sett, få et klapp på skulderen og motivasjon til å satse og gjøre enda mer, uttaler daglig leder i Kolonihagen, Jon-Frede Engdahl og legger til at de ønsker å bruke prisen til å forbedre produktet sitt.

 

Vil spre sosialt ansvar gjennom prisen

Prisen, som er på kr 25.000, ble i går kveld delt ut for tiende gang. Den er innstiftet som en del av Cultura Banks arbeid for å spre et mer helhetlig og sosialt ansvarlig syn på penger og økonomi.
Tidligere prisvinnere er blant andre Utviklingsfondet, Fairtrade Max Havelaar Norge og Debio.

 

www.kolonihagen.no

 

Cultura sin side kan du se YouTube snutt med Jo- Frede Engdahl i Kolonihagen

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere