AKTIV ØKO Forbrukerkampanje oppstart 3. mai

30.04.2010

I det siste har mange produsenter og markedsaktører meldt at salget av økologiske produkter går svakere enn ønsket. Samtidig klager mange forbrukere over økologiske varer er forsvunnet fra butikkene eller at de ikke synes.

 

Oikos - Økologisk Norge mener at det nå er på tide å få tilbake den hurtig veksten i økosalget. I mai og juni lanserer vi derfor en forbrukerkampanje med fokus på direkte forbrukermakt og gode historier om de bedrifter og butikker som får til økologi.

 

Formålet med kampanjen er å påvirke forbrukerne til å etterspørre, og kjøpe mer økologisk mat og butikkene til å ha et godt og synlig utvalg av økologiske produkter.

 

Vi tror på positiv forbrukermakt, kampanjen vil oppfordre forbrukere til å aktivt etterspørre økologiske varer. Vi vil også gjennom samarbeid med en rekke Økoløftkommuner og Oikos-medlemmer kåre den beste økobutikken i mange kommuner og mye mer...

 

 

bli AKTIV ØKOforbruker! 

 

For mer informasjon eller for å involvere deg i kampanjen kontakt Kristina Alnes på kristina@oikos.no  tlf. 23 10 96 43 / 97 68 72 54

 

 

Les pressemeldingen.

Annonsører

Samarbeidspartnere