AKTIV ØKO: mange vinnere forrige uke!

07.06.2010
Forrige uke var uken for økokonkuranser! Foruten ukens konkurranse i AKTIV ØKO kampanjen, var det på Oslo Miljøfestival en økoquiz hvor to heldige vinnere stakk av med kokeboka ”Økologisk Mat” og en slagordkonkurranse hvor to kreative økoentusiaster vant fine premier.

Om du ikke var blant de heldige vinnere, er det ny mulighet til å vinne i denne ukens konkurranse.

Mange økobønder

I forrige uke spurte vi hvor mange økobønder det finnes i Norge. Det nyeste tallet fra Debio er 2851. Dette viser antall i slutten av 2009. Espen Brynsrud er den heldige vinner og han får tilsendt et miljøvennlig handlenett i økologisk bomull.  I tillegg vil Oikos gi hederlig omtale til Anine Imset for hennes svar " Her er det jo ingen tvil om svaret: Altfor få!", godt sagt mener markedssjef i Oikos - Økologisk Norge, Kristina Alnes.

Økoquiz og nye slagord

Under Oslo Miljøfestival i helgen arrangerte Oikos- Økologisk Norge økoquiz med stor suksess! Vi fikk inn over 50 svar, og trakk to heldige vinner som fikk hver sin utgave av kokeboka "Økologisk Mat".

De heldige vinnere var Alex Hsi og Johan Kristian Dalum.

 

Fornøyd vinner Alex Hsi. Foto: Oikos - Økologisk Norge

 

Under samme festival utfordret vi bevisste forbrukere til å gi oss sitt beste økoslagord. Her fikk vi inn mange gode forslag og det var et så vanskelig valg at to vinnere ble valgt ut.

Økoslagordene er:

 "Liker du mat, vil du elske økologisk!"

skrevet av Thomas Walle og  

"Det jeg synes er smart med økologisk er at dyrene har det bra og at det ikke er gift i maten!"

av Nora Faafeng Ramberg.

Ukens konkurranse

Om du ikke var en av de heldige vinnerene forrige uke, er det en ny mulighet denne uken. Vi trekker en vinner blant de med riktig svar, som får tilsendt et miljøvennlig handlenett i økologisk bomull.

 

Denne ukens spørsmål er:

Det er en sterk sammenheng mellom helse og miljø,-hvilket sykehus i Norge har virkelig tatt dette på alvor og innført 30 % økologisk mat i sitt kjøkken?

 

(30 % er for øvrig dobbelt så mye som regjeringens mål for totalt forbruk av økologisk innen 2020.)

 

Delta i konkurransen ved å sende ditt svar og din postadresse til kristina@oikos.no

 

Lykke til!

Annonsører

Samarbeidspartnere