Andelslandbruk.no i ny utgave

19.12.2016
Vi er glade for å endelig være i mål med en ny funksjonell nettside som samler alt som har med andelslandbruk i Norge på ett sted. Siden etableringen av det første andelslandbruket i Norge i 2006, har det skjedd en stor utvikling. Det har vært en flott reise, og en utrolig økning i antall, spesielt i de to siste årene. Modellen har blitt kjent blant forbrukere, bønder og landbrukets organisasjoner.

En felles plattform
Den nye nettsiden http://www.andelslandbruk.no/ vil forhåpentligvis være en nyttig plattform for de etablerte andelslandbrukene, men også for de som vurderer å starte opp, nysgjerrige forbrukere og for media og andre interesserte. - Vi håper den fungerer godt for alle disse målgruppene, sier Alexandra Devik fra andelslandbruksprosjektet i Oikos.

Oversikt over alle eksisterende andelslandbruk
Nettsiden har et kart der alle andelslandbrukene i Norge kan lage sin egen gårdsprofil. Ved å samle denne oversikten på ett sted, vil det være lett for forbrukere å finne sitt nærmeste andelslandbruk. For at det skal fungere etter hensikten, er vi avhengig av at alle eksisterende andelslandbrukene lager hver sin profil. Det håper vi de vil gjøre i løpet av de nærmeste ukene.