Beste økobutikk i Røyken: Coop Mega Slemmestad

21.09.2010
Oikos – Økologisk Norge og Økoløft Drammensregionen har kåret Coop Mega Slemmestad til den beste økobutikken i Røyken kommune. Stolt butikksjef Bjørn Myhre forteller at økologi er et satsningsområde for butikken og at det er gledelig at de utmerker seg på dette området.

Coop Mega Slemmestad, den beste økobutikken i Røyken. Foto: Rortunet.no

 

- Hensikten med kåringen er å vise bevisste forbrukere i Røyken hvilken butikk i nærområdet som har det beste utvalget av økologisk mat, sier markedssjef i Oikos - Økologisk Norge, Kristina Alnes.

 

- Coop Mega Slemmestad hadde det klart beste økologiske utvalget i Røyken, samtidig som de var flinke til å merke økovarene, jeg oppfordrer alle bevisste forbrukere i Røyken til å legge neste handletur til Coop Mega Slemmestad, sier Alnes.

 

- Økologi er et satsningsområde sentralt i Coop, så vi har mange varer i sortimentet, i tillegg pleier vi å ta inn de varene kundene etterspør så langt det lar seg gjøre, sier butikksjef Bjørn Myhre.

 

I denne grønnsaksdisken er det mange økologiske fristelser. Foto: Rortunet.no

 

Kåringen er en del av forbrukerkampanjen AKTIV ØKO, og ble arrangert sammen med Økoløft-prosjektet i Drammensregionen. Tidligere i høst kåret vi den beste økobutikken i Svelvik kommune, her stakk Spar Svelvik av med tittelen. Les mer om kåringen i Svelvik.

 

Vi har kåret den beste økobutikken i kommuner over hele landet, til sammen 21 kommuner får sin beste økobutikk kåret under AKTIV ØKO-kampanjen.  

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere