Bli med på Økofest i Trøndelag

09.10.2014
Økotrønderne står virkelig på. Nå tilbyr de, både i nord og sør, ØKOUKER med arrangementer på løpende bånd. Her blir det kurs og inspirasjon, marked og fagdager og mere til. Sjekk programmet og hold av dagene nå midt i oktober.

Studenter, kokker, butikkansatte og barnehageansatte, bønder, lærere, elever, storkjøkkenfolket, veiledere og andre fagfolk og helt vanlige mat- og bakeglade forbrukere: Hiv dere rundt og bli med!

Kunnskap og inspirasjon

Besøke, smake, se og lære. Inngangene til økt forståelse for økologiske sammenhenger og løsninger er mange og varierte. ØKOUKA tilbyr alt sammen i sine rikholdige program. Her er det tilbud for enhver smak og alle faglige og amatørmessige nivåer.

Solide fagmiljøer er med

I begge fylkene er våre fylkeslag Oikos Sør-Trøndelag og Oikos Nord-Trøndelag drivkrefter i organiseringen, sammen med solide og veletablerte landbruksfaglige læringsmiljøer. Mære Landbruksskole huser flere arrangementer i nordfylket og Skjetlein Grønt Kompetansesenter stiller både lokaler og fagkompetanse til disposisjon i sørfylket.

Økologien er godt etablert i Trøndelags landbruk og begge ØKOUKA-programmene rommer markedsdager henholdsvis to i Trondheim og ett i Steinkjer, der forbrukerne kan handle lokale og økologiske varer.

Sjekk programmene og merk av tid og sted for fristende arrangementer. Her er mye å velge i.

Program for ØKOUKA i Nord-Trøndelag finner du HER

Program for ØKOUKA i Sør-Trøndelag finner du HER

Annonsører

Samarbeidspartnere