Bondens marked – en naturlig arena for økologisk mat

26.04.2010
Bondens marked jobber for å øke inntjeningsgrunnlaget for bønder som ønsker å selge lokalprodusert mat. Kundene på Bondens marked blir stadig flere, og mange ønsker et bredere utvalg av økologiske varer. Det ønsker Bondens marked å gjøre noe med, men da trenger de å komme i kontakt med deg som er økologisk matprodusent.

Trenger flere økoprodusenter

Bondens marked har fått midler for å rekruttere flere økoprodusenter til Bondens marked. Målet er både å finne nye økoprodusenter, samt veilede de som allerede selger på Bondens marked til å legge om dersom de ønsker det.

Som en del av dette arbeidet planlegger de tre økologiske Bondens marked i løpet av 2010. Det første går av stabelen på Karl Johan 5. Juni, og er en del av Oslo Miljøfestival. De neste er 5. september på Bygdøy og 25. september i Trondheim. -På disse markedene ønsker vi både ”våre egne” økologiske produsenter velkommen, men ikke minst ønsker vi å få med økologiske produsenter som ikke allerede er med på Bondens marked.

 
Under Oslo Miljøfestival skjer det mye som har med økologi og miljø å gjøre. Oikos tror derfor dette er en riktig arena for tidenes første økologiske Bondens marked. Bondens marked skal også ha ansvaret for restaurantteltet. Her vil det bli servert deilig økologisk mat, fortrinnsvis med råvarer fra de som deltar på Bondens marked. Markedets åpningstid blir fra kl. 10 – 17.


Meld deg på som produsent!

Dersom dette virker interessant, ta kontakt med Siv Heia Uldal på telefon 22 05 46 63 /414 12 799 eller e-post post@bondensmarked.no snarest, helst innen mandag 3. mai.

 

Satsing i Oslo

Deltakelse i Oslo er gratis (bortsett fra strøm), det kan derfor være en fin mulighet for deg til å finne ut om Bondens marked er noe for deg, sier Siv Heia Uldal, markedsleder for Bondens marked i Oslo.

Annonsører

Samarbeidspartnere