Bondens marked med økomat i Oslo i helga

02.09.2011
Bondens marked arrangerer i helgen to markeder med fokus på økologiske og villfangede råvarer. På lørdag er det marked i Vika Terrasse og på søndag er markedet på Bygdøy. Kom og kjøp både kortreist og økologisk - i samme slengen!

 

Det første markedet går av stabelen i Vika Terrasse lørdag 3. september. Fra klokken 11 - 16 er det mulig å handle både økologiske og konvensjonelle matvarer fra lokale produsenter. Utvalget består blant annet av økologiske grønnsaker, urter og salater, eplemost, ferskt lammekjøtt, kjekjøtt storfekjøtt, karbonader, fiskeprodukter av villfanget fisk, kjempegod økologisk iskrem, honning, geleer og ferske plommer. Mesterkokk Mikael Forselius fra Røros Hotell er på plass for å lage smaksprøver av høstens ferske råvarer.

 

Søndag 4. september arrangeres økologisk dag på Norsk Folkemuseum på Bygdøy. Kom og opplev gårdstradisjoner som lefsebaking, safting og sylting i vakre og historiske omgivelser. Fra kl. 11-16 finner du Bondens marked og Kolonihagen bakeri på Festplassen Her kan du handle økologiske eller råvarer og produkter, samt spise økologisk lunsj og iskrem. Lurer på hvor og hvordan ting blir produsert? Her er det bare å spørre. Produsenten som står bak disken kan garantert svare deg.  På Bygdøy stiller også Oikos - Økologisk Norge med informasjonsstand.

 

Bondens marked er et nasjonalt konsept som fokuserer på at kunden kan kjøpe kortreiste kvalitetsråvarer direkte fra produsenten. Vel møtt til en smakfull og trivelig matopplevelse!

 

Mer info på www.bondensmarked.no/oslo og http://www.okologisk.no/

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere