Bronse-Ø til Scandic

29.10.2013
18 av Scandics hoteller har nå Debios serveringsmerke i bronse. Det betyr at en million av kjedens hotellgjester kan velge mellom 23 økologiske produkter til frokost. Oikos gratulerer med bronsen!

Langsiktig satsing

Scandic har i lang tid hatt fokus på bærekraft og økologi på alle sine hoteller. Debios bronsemerke er en viktig anerkjennelse av dette arbeidet.

— Å få Debios bronsemerke betyr svært mye for Scandic. Det er en anerkjennelse av et i våre øyne viktig arbeid. Et arbeid som er viktig for oss som hotellkjede, for miljøet og ikke minst for alle våre gjester. Vi jobber kontinuerlig med dette, og har mål om enda flere økologiske produkter i 2014, sier Director of Food & Beverage i Scandic Hotels, Morten Malting til debio.no.

Gir stabile rammevilkår for økoprodusenter

- Scandic tar ansvar og bidrar aktivt til å sørge for at økologiske produsenter får stabile rammevilkår, noe som igjen bidrar til å øke produksjonen av økologiske produkter. Derfor er dette en vinn-vinn-situasjon for både Scandic sine gjester og for økologiske produsenter, sier kommunikasjonsansvarlig i Debio, Trym Helbostad.

Gir ekstra tyngde og muligheter

Debios bronsemerke gir en ekstra tyngde til spisesteder som bevisst satser på økologiske råvarer over tid.

Debios grønne Ø-merke kan kun brukes i tilknytning til den enkelte økologiske retten eller ingrediensen, mens serveringsmerkene kan kommuniseres i døren, på menyen, på hjemmesider og brukes i generell markedsføring av spisestedet.

Serveringsmerkene skal gjøre det lettere for forbrukeren å velge spisesteder med økologisk mat.

- Det er veldig positivt at både store og små bedrifter satser på økologisk mat gjennom å sertifisere seg med serveringsmerkene til Debio, sier seniorrådgiver i Oikos, Maiken P. Sele. - Oikos gratulerer Scandic med bronsen. Vi ser fram til at Scandic vil tilby enda flere økologiske produkter etterhvert. Det har blant annet vært temauke med økologisk fårikål tidligere på noen Scandichoteller, slike tiltak er også veldig fine, avslutter Sele.

Les mer hos Debio

Annonsører

Samarbeidspartnere