Bruk forbrukermakten via din mobil!

26.05.2011
Finner du ikke alt du vil ha av økologisk mat? Bruk vår mobil-applikasjon for å etterspørre de økologiske varene du vil ha, i den butikken du vil ha de i – forbrukermakt forenklet.

Forbrukermakt virker

Norske forbrukere ønsker et større utvalg av økologiske varer enn det som i dag finnes i dagligvarebutikker. Det hevder markedssjef i Oikos - Økologisk Norge, Kristina Alnes. - Vi har sett tegn til dette både i undersøkelser og i vår direkte kontakt med forbrukere. Matkjedeutvalgets rapport om makt - og avmakt i dagligvarehandelen støtter dette, og konkluderer med at den norske forbruker har liten påvirkning på utvalget butikkene de handler i. - Slik trenger det ikke være, mener Alnes.  Oikos - Økologisk Norge har tro på at forbrukermakt virker, og nettopp derfor har vi nylig lansert en mobil-applikasjon for å etterspørre økologiske varer.

 

Enkel app kan gjøre stor forskjell

Vil du gjerne kjøpe økologisk, men blir hindret av at nærbutikken din har et dårlig utvalg? Bruk Oikos app'en til å sende inn vareønsker i din nærbutikk. Deres ønsker om hva og hvor vil bli sammenfattet av Oikos - Økologisk Norge og sendt til kjedene sentralt, direkte til de personene som har størst innflytelse på utvalget. Slik synliggjør vi et reelt behov for mer økomat i butikkene, og du som forbruker kan gjøre en forskjell. 

 

Du kan laste ned app'en ved å følge lenkene nedenfor på din telefon:

 

 

For iphone/ipad er Oikos App v 1.0  inntil videre web-basert. Dette betyr at du må gå inn på nettleseren på mobilen og legg applikasjonen til på din Home Screen.

Annonsører

Samarbeidspartnere