Canal Street – festival med sterkt miljøfokus

25.07.2012
Canal Street har i hele 6 år vært en klimanøytral musikkfestival. I tillegg er all matservering økologisk. Det kaller vi en miljøansvarlig festival!

 

 

I dag går startskuddet for jazz- og bluesfestivalen Canal Street i Arendal. Festivalen arrangeres for 16. året på rad, og kjennetegnes ved bruken av spesielle arenaer der særpreg og opplevelse går hånd i hånd med musikalske møter. I tillegg har festivalen et sterkt miljøfokus, Canal Street er sertifisert som klimanøytral gjennom CO2 Climate Certificate som utstedes gjennom FN. Maten er selvfølgelig også sentral på Canal Street, og publikumsmenyen er derfor heløkologisk. På Sam Eydes plass kan publikum få servert økologisk hamburger, pølse og bakt potet, og det er også mulighet for å kjøpe økologisk øl eller vin. Festivalen ønsker nemlig å gi publikum litt bedre samvittighet når de spiser festivalmat.

 

Canal Street legger en ekstra innsats i det å være en miljø- og samfunnsansvarlig festival, og er stolte av det. Og som festivalen selv sier: “Å ta vare på miljøet er helt nødvendig!”.

 

For å lese mer om festivalen, se her.

Annonsører

Samarbeidspartnere