Coop Mega beste økobutikk i Molde

23.07.2010
Gjennom kampanjen Aktiv Øko har organisasjonen Oikos – Økologisk Norge kartlagt og kåret beste økobutikk i 41 kommuner. Fredag fikk Coop Mega Molde diplom som beste økobutikk i Molde, etter skarp kniving med ICA Maxi. De to butikkene ligger i en klasse for seg når det gjelder økologisk vareutvalg, sa daglig leder Reidar Andestad.

Her får butikksjef Hilde Bjørsvik ved Mega Coop i Molde overrekt diplom for beste økobutikk i Molde av ordfører Jan Petter Hammerø til høyre og Reidar Andestad i Oikos - Økologisk Norge i midten.  Oikos bilde. 

Godt økologisk vareutvalg og synlige varer i butikken 

Særlig når det gjelder vareutvalget innen økologisk frukt og grønt er Coop Mega klart best, selv om ICA Maxi har blitt vesenlig bedre enn de var på dette området siste halvåret.  Ordfører i Molde, Jan Petter Hammerø, stod for prisoverrekkelsen sammen med daglig leder i Oikos - Økologisk Norge, Reidar Andestad. Ordføreren kjente de aktuelle butikkene godt og var ikke overrasket over Oikos sin konklusjon på hvilken butikk som samlet var best på økologisk mat.

 

 Overrekkelsen fant sted ved Oikos sin stand på Jazzfestivalen i Molde.  Diplom gikk til butikksjefen ved Coop Mega, Hilde Bjørsvik, hun vært sjef der i 2 år og har til sammen jobbet 20 år i butikken.  Hun er glad for prisen og er opptatt av at butikken hele tiden skal ha et godt økologisk varetilbud og er glad for at dette har blitt vesentlig bedre de siste årene.

 

En fornøyd butikksjef, Hilde Bjørsvik ved Mega Coop i Molde, med diplomet fra Oikos - Økologisk Norge som bevis på at hun driver den beste økologiske burtikken i Molde. Overrekkingen fant sted ved Oiks stand under Molde Jazz. Oikos bilde.

 

Mega har suksess med økologiske urter 

Hilde Bjørsvik forteller at i uke 29 hadde Coop 66 varelinjer med økologiske tørrvarer og 40 varelinjer for på økologisk frukt Totalt er det 43 varianter av varer innen den økologiske Copp-serien Ânglamark. Hun viser til at økologisk lettrømme fra Tine som et populært produkt, de har så langt i år solgt for 74 000 av denne rømmen.  Men enda mer har de solgt av sine økologiske urter som ligger på 83 000 til nå.  De selger også godt av økologiske bananer, kefir og brød.

Annonsører

Samarbeidspartnere