Coop Mega Kolvereid er best på økologi i Nærøy

13.08.2010
Coop Mega Kolvereid ble torsdag 12. august kåret til den beste økobutikken i Nærøy kommune. Ordfører Steinar Aspli sto for overrekkingen av prisen sammen med Økoløft prosjektleder i Nærøy, Tone Aune.

Kolvereid. Foto: Nærøy kommune

 

Kåringen er en del av AKTIV ØKO forbrukerkampanjen, og ble arrangert sammen med Økoløft-prosjektet i Nærøy kommune. - Hensikten med kåringen er å vise bevisste forbrukere hvilken butikk i deres nærområde som har det beste utvalget, slik at de kan legge neste handletur til denne butikken, sier markedssjef i Oikos - Økologisk Norge, Kristina Alnes.

 

Ferskvaresjef Olav Wahl tok imot prisen på vegne av Coop Mega Kolvereid. Til Namdalsavisa sier han at økologiske varer - helst med god leveringssikkerhet - er velkomne artikler i forretningen.  - Kundene etterspør hele spekteret av økologiske varer, det være seg brød, frukt, grønnsaker og en rekke andre varer, sier Wahl til avisa.

 

Ordfører Steinar Aspli sier til Namdalsavisa at han hilser ytterligere satsning på økologisk jordbruk velkommen.  - Det er av stor betydning å stimulere til mangfold. Dette ser jeg som et viktig bidrag for både å heve kompetansen og ikke minst gjøre den grunnleggende viktige næringa mer robust, sier ordføreren.

 

Oikos oppfordrer alle beviste forbrukere i Nærøy til å legge neste handletur til Coop Mega Kolvereid!

Annonsører

Samarbeidspartnere