Coop Prix Gvarv beste økobutikk i Sauherad kommune!

23.08.2010
Lørdag 21. august ble Coop Prix Gvarv kåret til Sauherads beste økobutikk. Vinneren, en stolt og glad butikksjef på Coop Prix Gvarv, Brit Helland, kan fortelle at hun merker stabil etterspørsel etter økologiske varer. Hun har ikke merket nedgang i salget av øko-varer, og har en fast kundekrets som handler hos henne på grunn av butikkens økologiske utvalg.

Kåringen skjedde i forbindelse med helgens Kartfestival, verdens første festival med 100 % økologisk matservering!

Butikksjef Brit Helland blir overrakt diplom fra Idun Leinaas, prosjektleder i Oikos - Økologisk Norge og prosjektleder i Økoløft Sauherad, Pål Kleffelgård. Foto: Oikos

 

Kåringen er en del av AKTIV ØKO forbrukerkampanjen, og ble arrangert sammen med Økoløft-prosjektet i Sauherad kommune.

- Hensikten med kåringen er å vise bevisste forbrukere i Sauherad hvilken butikk nærområdet som har det beste utvalget av økologisk mat, sier markedssjef i Oikos - Økologisk Norge, Kristina Alnes.

 

Pål Kleffelgård, prosjektleder i Økoløft Sauherad, kan fortelle at det er forholdsvis stor forskjell på det økologiske utvalget i de tre butikkjedene som finnes i Gvarv. Coop Prix Gvarv utmerker seg som en butikk som vil og våger å satse på økologiske produkter.

- Dette er nok i tråd med omgivelsenes ønsker, da mange av forbrukerne i Gvarv ikke er veldig opptatt av prisforskjellen mellom økologiske og konvensjonelle produkter, og ønsker å kjøpe økologisk, sier Pål Kleffelgård.

 

Oikos - Økologisk Norge sto på stand i butikken sammen med Økoløft Sauherad og delte ut økologisk Coop-kaffe, til mange kunders glede og inspirasjon. Vi opplevde at flere kunder, både unge og eldre, var bevisst på å handle økologisk.

 

Coop Prix bidrar til at Sauherad får et økologisk løft. Foto: Oikos - Økologisk Norge

 

 

 

Oikos oppfordrer alle beviste forbrukere i Sauherad til å legge neste handletur til Coop Prix Gvarv!

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere