Coopkampanje for økologisk barnemat

28.07.2009
Coop Mega profilerer økologisk barnemat i sin sist kundeavis. Økologiske produkter fra Hipp og Småfolk er suksess i Norge.

 

Coop profilerer økologisk barnemat

Denne uken profilerer Coop Mega seg med tilbud på økologiske barnematen fra Hipp og Småfolk.

 

Økologisk barnemat er et av de produktgruppene som har lykkes best på det norske markedet. Omsetningen økte med 29 % fra 2007 til 2008 og ca 15 % av alle barnemat som ble solgt i Norge i 2008, var økologisk.

 

- Alle foreldre vil gi barna sine det beste, og som en del av dette velger stadig flere foreldre økologisk barnemat , som er fri for kjemiske sprøytemiddelrester. Ikke minst har vareutvalget fra den økologiske produsenten Hipp hatt betydning for utviklingen av økologisk barnemat i Norge, men også Nestle og Småfolk har kommet med noen varianter av økologisk barnemat på det norske markedet, sier markedssjef Kersti Mahiassen i Oikos.

 

Bildet: I mai i år kom Hipp med Fruit Break serien i Norge.  Engelsklærerne er kanskje mer begeistret for navnet enn Språkrådet, men det er smaken og sunnheten som her teller mest.

 

Hipps egen presentasjon - veien til økologisk

På midten av femtitallet tok sønnen Georg Hipp (1905 - 1967) over og selskapet HiPP, slik vi kjenner det i dag, tok form. Det nåværende selskapet ble grunnlagt i 1932. George HiPP innledet et samarbeid med grunnleggeren av den økologiske tankegangen, sveitseren doktor Hans Müller. Dette samarbeidet resulterte i at økologisk barnemat på glass så dagens lys for første gang.

 

44 produkter

Siden den gang har produksjonen utviklet seg og stadig flere produkter er utviklet. I dag er HiPP verdens største produsent av ferdiglagede, økologiske barnematprodukter. Økologisk tankegang og høy kvalitet er basisen for HiPPs barnematproduksjon.

I dag ledes selskapet av Josephs barnebarn, Claus Hipp.

I Norge ble HiPP økologisk barnemat lasert 2001. I dag finnes det 44 produkter i det norske sortimentet. Fra 2004 har HiPP vært i salg i hele Norden

Se mer informasjon fra Hipp her

Annonsører

Samarbeidspartnere