Coops øko-suksess fortsetter

19.06.2012
Etter at Coop 1. februar i år satte ned prisen på all økologisk frukt og grønt, har omsetningen av økologisk frukt og grønt økt med hele 28 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

– Øko-kampanjen har vist seg å bli en stor suksess, og det er svært gledelig. Mange av kundene våre har benyttet sjansen til å prøve ut økologisk frukt og grønt, og jeg er helt sikker på at vi med dette har bidratt til at flere fortsetter å velge økologisk, sier adm. direktør Svein Fanebust i Coop Norge Handel AS.

 

 

 

 

55 % vekst i Coop Extra

Alle Coop-kjedene har opplevd sterk økning i salget av økologisk frukt og grønt. I Coop Extra har salget økt med 55 prosent, i Coop Prix er økningen på 35 prosent, Coop Obs! kan skilte med en økning på 31 prosent, Coop Marked har hatt en økning på 22 prosent, mens Coop Mega har solgt økologisk frukt og grønt for 20 prosent mer enn i samme periode i fjor. I utgangspunktet skulle Coops økologi-kampanje avrundes 1. juli, men kundenes interesse har fått kjeden på bedre tanker.

 

Kampanjen fortsetter ut året

– På grunn av de gode salgsresultatene som viser at kundene våre virkelig har fått smaken på økologisk frukt og grønt, har vi nå besluttet å videreføre kampanjen «Lik pris på økologisk og konvensjonell frukt og grønt» ut året, forteller en fornøyd Fanebust.

Annonsører

Samarbeidspartnere