De beste restaurantene velger økologisk

23.12.2014
Visste du at verdens beste og Norges beste restaurant begge er heløkologiske? Nå kan du også være med på å stemme fram den restauranten i Oslo du synes er best - før 28.desember.

Noma i København er kåret til verdens beste restaurant flere år på rad. Maaemo er den eneste resturanten i Norge med to stjerner i Michelin-guiden. Hvorfor? Blant annet fordi de velger de beste råvarene, som de bestemt mener er økologiske og biodynamiske.

Stolthet og perfekt service

I Aftenpostens anmeldelse av Maaemo på Osloby.no står det at man merker det med en gang restautantdøren går opp, de ansatte er stolte og gleder seg. De er fulle av kunnskap alle som en, og lignende oppvartning skal du lete lenge etter.

Vi i Oikos som har vært så usedvanlig heldige å få oppleve smakene som serveres på Maaemo flere ganger, kunne ikke sagt det bedre - det er en eventyrlig opplevelse som sitter lenge i kroppen.

Stem på Oslos beste

Nå foregår en avstemming som skal avgjøres den 28.desember, der du kan være med på å stemme fram den restauraten du liker best blant finalistene i ulike kategorier. I gourmet-kategorien er to økorestauranter blant finalistene, både Maaemo og Kontrast, som du kan lese en strålende anmeldelse av her. Også i anmeldelsen av Kontrast nevnes stolthet blant de ansatte, så det er tydelig at de som er opptatte av gode råvarer og hvor maten kommer fra viser det.

Overnatte økologisk

Kontrast ligger i Oslo Guldsmeden hotel. Skal du overnatte i Oslo og ønsker deg en økologisk opplevelse, er Guldsmeden stedet for deg - anbefales.

Annonsører

Samarbeidspartnere