Debio byr på frokost og fakta

22.08.2014
Debio går nå ut og inviterer storkjøkkenfolk på økologisk frokost. Der skal de få servert både økomat, inspirasjon og kunnskap om hvordan økologisk servering kan bli en del av bedriftens miljøprofil.

Kjøkkenansvarlige og andre beslutningstakere i hotell-, restaurant- og kantine-bedrifter, som pr i dag ikke har noe Ø-merke på sin servering, blir invitert til økologisk frokost. Debio arrangerer i høst en serie slike frokostmøter, i første omgang i fire byer.

Inspirere og informere

På frokostmøtene ønsker Debio å inspirere kjøkkenfagfolk til å tenke bærekraftig og økologisk i menyplanleggingen og informere dem om økologi og trender. Deltakerne vil også få kunnskap om hvilke veiledningstilbud som finnes, varetilgang og praktisk gjennomføring av en øko-omlegging i sitt eget kjøkken.

Godt liv

Til dette har Debio fått med seg lege og matinspirator Dr. Berit Nordstrand. Hun er kjent for sine inspirerende foredrag, morsomme historier og sitt smittsomme engasjement for at alle skal kunne nyte en hverdagsmat som gir dem det beste utgangspunktet for et godt liv.

Miljøprofil

Stadig flere av både offentlige og private bedrifter ønsker å utvikle en troverdig miljøprofil. Økologisk mat og drikker hører med som en naturlig del i en slik profil, mener Debio. Derfor vil de nå informere virksomheter om hvordan de kan legge om til å servere økologisk mat og hvordan de kan profilere denne serveringen med Debios serveringsmerker i bronse, sølv og gull.

Gratis økofrokost

I første omgang blir det storkjøkkenfolk byene Bergen, Trondheim, Stavanger og Drammen som får muligheten til å melde seg på og nyte økofrokosten og samtidig oppdatere seg på trender og utviklingsmuligheter for sin egen arbeidsplass.

Driver du i bransjen, men et annet sted, og du ønsker at tilbudet skal komme til din egen by, kan du ta kontakt med Debio, som håper å få til en oppfølging med seminarer flere steder i landet etter hvert.

Facebook-event

Alle frokostene er lagt ut på Facebook som egne event, med informasjon om tid, sted og påmeldingsfrister for hvert enkelt arrangement. Du finner dem her:

BERGEN - STAVANGER - TRONDHEIM - DRAMMEN (lenke kommer etter hvert)

Påmelding

- Antall plasser er begrenset, og derfor setter vi pris på en tilbakemelding om din virksomhet ønsker å delta med én eller flere personer, skriver Debio i invitasjonene.

Påmelding til idun@debio.no.

For det første arrangementet, i Bergen, er fristen senest 28. august.

debios serveringsmerker

Annonsører

Samarbeidspartnere