Deling av Oikos nyheter på Facebook

15.10.2009
Vi har i Oikos fått en del spørsmål om å opprette funksjonen "deling på Facebook" på nyhetssakene på vår hjemmeside. Dette er nå på plass. Du finner nå Facebook - F- under alle oppslag og kan benytte denne når du vil spre nyheter fra www.oikos.no

Økologiske T-skjorter må en ha.  Her er noen ansatte i Oikos med riktig antrekk, Yahel Blystad fra venstre, Reidar Andestad, Idun Leinaas  og Jon Magne Holten.

 

Facebook gruppe

Oikos har også en tid hatt en egen Facebookgruppe.  Se her.

 

Vi har også forbedret funksjonen for utskrifter fra siden, slik at skriftstørrelsen blir større.

 

Det er firmaet papirfly.no i Sandnes som leverer hjemmesideløsning til Oikos

 

Stadig flere bruker Oikos-siden

De siste tre ukene er antall besøkende pr uke vært over 8000 og det gir et snitt per dag på nær 1200. Årssnittet er på 838 besøkende per dag. Dette er tallet over alle besøkende på siden og ikke unike brukere.  Vi har ikke en funksjon for telling av det.  Rekorduken er uke 40 med 9051 besøkende.

 

På opplslaget om e-stoff bomber til barn den 27.september, var 1600 besøkende innom Oikos-siden på den søndagen oppslaget ble lagt ut.  Det er det høyeste antall besøkende vi har målt på en dag.

 

I snitt leser besøkende på Oikos sidenene 5,4 sider hver når de er innom.  Når det gjelder hits er ukesnittet på 86 400.  Vi takker for interessen!

 

Forslag og synspunkter sendes info@oikos.no

 

Annonsører

Samarbeidspartnere