Den blinde ku med ny butikk i Askim

02.12.2011
Den blinde ku åpner ny butikk på Askim Torget. Dette utsalget kommer i tillegg til kafe ”Matnisjen” på Ski storsenter. Den blinde ku er også observert med jule-utsalgsbod i Oslo ved Karl Johan. –Den blinde ku er av flaggskipene innen lokal økologisk osteproduksjon og det flott at de nå ekspanderer, sier Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge. Det at de fikk gull i Osteolympiaden i Østerrike i 2010 forteller noe kom kvalitet på varende de lager, legger han til.

Den blinde ku har vunnet gull i Osteolympiaden i Østerrike, nå åpner de utsalg i Asker i tillegg til det de har i Skien.  Foto: Den blinde ku

 

Dette skriver Den blinde ku på sin hjemmeside om sine to utsalgssteder:

Nå åpner vi ny butikk i Askim!

Vi åpner ny butikk på Askim Torget! Du finner oss sammen med slakteren, Brødrene Diskerud. Butikken blir en ost- og delikatessebutikk med deilige kvalitesvarer. I begynnelsen vil vi ha et begrenset sortiment, men dette vil øke etterhvert. Kom innom for en kikk. Kanskje du også vil smake litt på ostene våre?

 

Besøk vår hyggelige kafé "Matnisjen"på Ski Storsenter!

Her serverer vi både små og større retter, varme og kalde. Et lite utvalg er:
• Quiche (varm ostepai med Ingers Blå)
• Smørbrød med hjemmelaget rekesalat
• Melissas ostekake
• Dagens suppe
• Ferske hjemmelagede vafler, med vaffelrøre fra vår egen oppskrift
• Nyhet: Ostebar, spis så mye du orker for kr 150,-

 

 

Olympisk gull til Den blinde ku

Gull til Blåmandag i osteolympiaden (Käsiaden) i Østerrike!
Den økologiske blåskimmelosten Blåmandag ble lørdag 13. november 2010 utropt som gullmedaljevinner i den prestisjetunge Osteolympiaden i Østerrike.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere