Designpris til norsk økomel

22.01.2010
Strømme Throndsen Design er blitt tildelt den prestisjetunge prisen ”Platinum Award 2010” for designserien til ”Økologisk steinmalt mel” fra Holli Mølle i Spydeberg.

Prisen ble tildelt av den internasjonale publikasjonen for visuell kommunikasjon, Graphis. Gjennom sine årbøker dokumenterer Graphis de mest innovative og kvalitativt beste kommunikasjonsløsningene.  I kategorien pakningsdesign var det produktserien fra norske Holli Mølle som gikk til topps.

 

- Denne hederbevisningen er særlig viktig for oss, nå som vi forhandler med de store kjedene og skal ut i stor skala i dagligvarehandelen fra begynnelsen av mai. Sier daglig leder i Holli Mølle, Trygve Nesje til PackNews.
 

Oikos gratulerer både Strømme Throndsen og Holli Mølle med prisen. Det er veldig bra at økologiske kvalitetsprodukter også utmerker seg på butikkhyllene, sier Kristina Alnes, markedssjef i Oikos.

 

Holli Mølle

Holli Mølle drives av Trygve Nesje på Holli gård i Spydeberg i Østfold. Kornet som males ved Holli mølle kommer fra den samme gården og en rekke andre økologiske gårder i området. Holli mølle er åpen for å tilknytte seg flere levernadører av korn, se kontaktinfo på deres nettside.

 

Melet i serien fra Holli Mølle er steinmalt. Firmaet har to steinkverner som maler hvert enkelt korn langsomt og skånsomt. Resultatet er et ferskt, økologisk mel, helt fritt for tilsetningsstoffer. En etikett på posen angir tidspunktet for maling, hvor lang holdbarhet kornet har og hvilken gård det stammer fra. Serien "Økologisk steinmalt mel" finnes i fem varianter.

 

Artikkel om prisen i PackNews

Hjemmesiden til Holli Mølle

 

Annonsører

Samarbeidspartnere