Dyrevelferd og kjøttkvalitet

18.04.2012
Er vi villige til å betale for både god dyrevelferd og god kjøttkvalitet, spør Maiken Pollestad Sele i Dagsavisen i dag.

Griser trives best når de får være ute. Foto: Grøstad Gris.

 

Mobilslakt AS

Ny norsk forskning viser at slakt hjemme på gården gir en vinn-vinn situasjon, bedre dyrevelferd og bedre kjøttkvalitet. Vi har bare ett eneste mobilslakteri her i landet, Mobilslakt AS, og de trenger mer kapital og flere ansatte for å kunne fortsette driften. - Vi oppfordrer bønder, næringsaktører og andre interesserte til å investere før 15.mai, sier seniorrådgiver Maiken Pollestad Sele i Oikos. - Det er ikke mulig å ha et slakteri på hver gård, mobilslakt er derfor det beste alternativet slik vi ser det, sier Sele.

 

Les hele spalten her

 

Se Mobilslakts nettside her

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere