Ekspansjonsplaner og lederskifte i Villa Organic

15.11.2010
I det ledende økologiske oppdrettsselskapet i Norge, Villa Organic er ny administrerende direktør på plass. Jan Fossberg går av etter bare å ha ledet selskapet i halvannet år, nå er finansdirektør Vidar Skaar konstituert i stillinga. Villa Organic hadde resultat før skatt på 20,3 mill kroner i tredje kvartal.
–Selskapet er et av de få som driver økologisk lakseproduksjon i Norge og som satser på eksport, sier Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge. Internasjonalt er det konkurranse om økologisk laks fra produsenter i særlig Irland, Skottland og Norge. Markedet er voksende.

Bruk av leppefisk i kampen mot lakselus er sentralt for Villa Organic.  Foto: Bellona.

 

Vekstamibisjoner

Villa Organic konsernet opplyser at de har vekstambisjoner etter en omfattende restrukturering de siste årene.  Selskapet ble etablert i 2007 og er kjent for sin satsing på leppefisk for å bekjempe lakselus.  Største eier er Akvainvst AS med 36,7 % , selskapet Centennial ved Endre Røsjø eier 11,9% og Odin fondet 8 %.  Selskapet har størst produksjon i Finnmark, men også noe i Møre og Romsdal, der de har hovedkontor i Molde.

 

Les mer om Villa Organic på deres side her http://www.villaorganic.com/norsk/hovedsiden

En del av informasjonen til denne saken er hentet fra Romsdal Budstikke lørdag 13.11.

Annonsører

Samarbeidspartnere