En økostjerne i byen

30.01.2011
Med strålende anmeldelser har restauranten Maaemo fått en fantastisk start. Oikos- Økologisk Norge gratulerer og gleder seg over deres velfortjente suksess.

Maaemo er Norges første restaurant som satser på mat kun basert på økologiske råvarer. Grunnleggerne ønsker å vise frem det beste som finnes av norskproduserte råvarer. Kombinert med et innovativt kjøkken og ansatte som får sette sitt personlige preg på maten, drikken og opplevelsen, ønsker de å invitere til en unik restaurantopplevelse.

 

 

Med terningkast 6 av Dagbladets restaurantanmeldere Robinson&Fredag, hvor de utpeker Maaemo som en gourmetrestaurant i verdensklasse, seiler de opp som årets nykommer i Oslos restaurantverden. Sentralt beliggende i Schweigaardsgate 15B er de lett tilgjengelige og gir deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. - Jeg har fulgt prosessen med å etablere Maaemo, sier seniorrådgiver i Oikos, Maiken P. Sele.  - De har brukt mye tid på å finne de beste leverandørene av økologiske råvarer og gjør alt veldig gjennomført. Vi i Oikos ønsker Maaemo hjertelig lykke til med driften og gleder oss til å besøke restauranten veldig snart, avslutter Sele entusiastisk.

 

 

Les mer om Maaemo.

Annonsører

Samarbeidspartnere