Et økende marked for økologisk mat i Spania

12.05.2011
I de siste årene har ulike, og svært vellykkede tiltak, bidratt til å øke innenlandsk forbruk i Spania, og denne trenden forventes å fortsette. Gjennomsnittlig forbruk per innbygger i Spania er mer enn doblet fra 2008 til 2009, og stiger fra 7,70 euro til 19,5 euro.

Nyinnhøsta tomater i sør Spania.  Foto: Oikos.

 

666 nye produsenter er sertifisert i 2010

CAAE Association, som feirer sitt 20-årsjubileum i år, har vært involvert i en rekke arrangementer for å fremme den økologiske sektoren, skriver Oreganic Print. Denne økologiske foreningen rapporterer at det er sertifisert 666 nye aktører i 2010. Årets BioCultura Valencia i mars var en stor suksess, med en økning i utstillere på 50% og ca. 15 000 besøkende. I Palma de Mallorca har også et nytt Bondens marked blitt lansert.

Annonsører

Samarbeidspartnere