Fagpressens Journalistpris til Ren Mat!

05.06.2008
Ren Mat ved redaktør Marte Rostvåg Ulltveit-Moe mottok i går Fagpressens Journalistpris 2008 for den kritiske artikkelen om Stordalens økobløff i januar i fjor.
- Oikos gratulerer så mye med prisen!

Juryen skriver i sin begrunnelse til prisen som Ren Mat fikk for artikkelen "Hotellkongen holder ikke ord" i nr 1/2007:

"... En nyhetsreportasje satte dagsorden langt utenom sin egen definerte målgruppe og oppnådde dermed å sette en ny standard på området. Vinnerarbeidet består av både en kommentar - og ikke minst nyheter - supplert med et kritisk og godt intervju.
Og sist, men ikke minst: Dette handler om et område som opptar stadig flere - og som trygt kan karakteriseres som viktig og nyttig. Det er det totale samspillet i artikkelen, det kritiske blikket og avsløringene, som denne gangen fører til Fagpressens Journalistpris..."


- Det gjeveste var å få hederlig omtale under Fagpresseprisen. Det viser at vi i tillegg til å ha en veldig god artikkel jobber jevnt og trutt gjennom hele året, sier redaktør Marte Rostvåg Ulltveit-Moe i Ren Mat i en kommentar til prisen.

Fagpresseprisen er den gjeveste prisen som Den Norske Fagpresses Forening deler ut. I sin hederlige omtale skriver juryen:

"Hos Ren Mat får man svært mye ut av små ressurser. En fargeklatt innen fagpressen - som evner å få budskapet lengre ut ved å bruke fargene riktig, og ved å våge å tro på gode arbeidshypoteser. Fortsett med det!"

Oikos gratulerer!


Les omtale av  fagpresseprisene:
http://www.journalisten.no/story/52738

Journalistprisen til Ren Mat:
http://www.fagpressen.no/id/2673

 

Annonsører

Samarbeidspartnere