Fagseminar: Urbant og bynært landbruk

31.03.2016
Hvordan få fart på det urbane og bynære landbruket? Lær mer om dette supertrendy temaet på vårt heldags fagseminar i Skien 8. april. Meld deg på i dag, og i alle fall innen 4. april. Alle er velkomne!

Urbant og bynært landbruk er et supertrendy tema som engasjerer både bønder og forbrukere over hele landet.

Åpent fagseminar
Derfor inviterer Oikos - Økologisk Norge til vårt årlige heldags fagseminar i Skien fredag 8. april, der vi vil belyse dette temaet fra flere vinkler. Program for seminaret finner du HER.
Fagseminaret arrangeres i tilknytning til vårt Landsmøte 2016, men er åpent for alle interesserte.

Skaper forståelse
Det urbane og bynære landbruket byr på mange muligheter og kan gi arenaer som er ideelle for å skape en gjensidig forståelse mellom bønder og forbrukere. Dette er helt sentralt for oss i Oikos, som samler begge disse gruppene i en felles, ideell medlemsorganisasjon.
Seminaret er gratis for Oikos-medlemmer, og du kan gjerne bli medlem HER

Vi møtes i Skien
Seminaret foregår i Skien, 8. april kl 10-16, og både praktikere og forskere vil gi sine bidrag i programmet. Meld deg på HER før 4. april og få mulighet for å lære av andres erfaringer og knytte nye kontakter.

Årets Meitemark
Under seminaret vil vi også dele ut Oikos’ hederspris, Årets Meitemark, til noen som har gjort seg fortjent til tittelen «Hedersmeitemark».

Urter som hobby og næring
Kvelden før, 7. april kl 17-20, inviterer Faggruppe urter i Oikos til miniseminar under tittelen "Urter som hobby og næring". Vil du delta på urteseminaret, må du melde deg på HER, også dette innen 4. april.

Lær og bli kjent
Bruk denne gode anledningen til å lære nytt om et aktuelt tema og treffe flere som er engasjert i arbeidet for å fremme gjensidighet og forståelse mellom byfolk og bønder.

Velkommen til seminar!

Foto: Helene Gallis
Tekst: Marit G. Wright

Annonsører

Samarbeidspartnere