Fastfood – fortsatt usunn mat med høy fart eller er sunne trender på vei?

08.03.2010
Dersom du aldri spiser hurtigmat, eller ikke er interessert i hva som skjer på dette området, ja, så trenger du ikke lese videre. Er du derimot interessert i trender og produkter innen hurtigmat og cafè? Hvor stort rommet er for sunne og økologiske produkter på dette området? Da er bare å rive seg løs og satse på messen FastFood på Hellerudsletta. Oikos har stand, Debio har stand, Peppes, McDonalds og en rekke andre.

Finn 5 økoprodukter! 

Finner du flere enn 5 økologiske produkter på messen får du button hos Oikos!  Vil Idun Leinaas & Co fra Oikos her finne nye gode tips til økologisk mat på de 50 ulike festilvalene og arrangementene som Oikos veileder, eller må de lete andre steder?
Vi kommer tilbake med reportasje, men vi kan alt nå røpe at våre venner i Slow Food Norge ikke er tilstede.

 

 

Oikos hadde åpent seminar på messen på formiddagen på tirsdag (merk ikke onsdag slik det var ført opp i programmet).

 

Beskrivelse

easyFairs FASTFOOD & CAFÉ som ble arrangert for første gang i oktober 2007 ble en fulltreffer og vil nå bli den selvsagte møteplassen for bransjen. "En knallbra messe" og "Veldig høy kvalitet på besøkerne" var bare noen av de positive kommentarene som kom inn fra utstillere og besøkere.

De besøkende var tunge beslutningstakere fra fastfood- og kafebransjen som eiere, innkjøpssjefer, kjøkkensjefer, restauranteiere. Mc Donald's, Peppes Pizza, Color Line, Kaffebrenneriet er bare noe eksempler på kjeder som sender representanter til messen.

Velkommen till Norges største messe for fastfood & café!

 

Link for mer informasjon

Annonsører

Samarbeidspartnere