Finnes det økologiske kavringer og bagetter?

15.03.2010
Som Espen Askleadden leter vi rundt i butikker etter ulike økologisek varer. Finnes det økologisk kavring og bagetter? - Jovisst, jeg fant , jeg fant - og nå blir det kanskje bedre tilgang på dette fremover.
I Coop Mega fant jeg en god økologisk kavring fra Bisca, som ikke var for søt, og den falt også i smak i min utprøvingsgruppe. I ICA Maxi fant jeg økologiske bagetter merket I love Eco. Kjekt å ha i fryseren.

 

 

 

Handleliste til hjelp for dine innkjøp 

Oikos har en handleguide over i hvilke butikker du finner ulike økologiske matvarer.  Denne kan du finne her.  Vi tar gjerne imot oppdateringer og merknader til listen.  Send til info@oikos.no  Informasjonen under om ulike økologiske tørrvarer er hentet fra Oikos økohandleguide.

 

 

Tørrvarer og hermetikk

 

Greit utvalg i de fleste Coop-butikker og i Meny og Ultra, samt ICA. Diverse innen mel, gryn, frø og kornblandinger, nøtter, sukker, krydder, hermetikk, pasta, pesto, tomatsaus, ris, müsli, flatbrød, knekkebrød, buljong etc. Noen Ultra (slik som Ultra Bryn) har et stort utvalg.

 

Hos Coop selges mange av varene under varemerket Coop Änglamark, mens hos ICA selges mange under merket "I love eco". Ellers får stadig flere av de kjente merkene også økologiske varianter.

 

Helios/Røtter og andre helsekostforretninger har stort utvalg av alle mulige tørrvarer

 

Denne saken er laget av Reidar Andestad, reidar@oikos.no

 

Annonsører

Samarbeidspartnere