Food Story ekspanderer i Stavanger sammen med Choice

03.07.2010
Food Story skal inn med et nytt spisested på gateplan i det nye Square Comfort Hotel. Daglig leder Silje Veen bekrefter at Food Story skal sørge for mat til hotellets gjester, men at spisestedet også skal være åpent for gjester utenfra, skriver Stavanger Aftenblad.
Oikos – Økologisk Norge – gratulerer Stavanger med enda et spisested med økologisk mat og Choicehotellet med en spennende samarbeidspartner, sier Reidar Andestad.

Mange setter pris på god mat hos Food Story og ofte er den basert på smakfulle økologiske råvarer. Nå ekspanderer de i Stavanger og blir kjøkken og spisested fra Comfort hotell i Choice kjeden.  Foto: Food Story.

 

Comfort hotell med Food Story mat

- Dette blir uhyre spennende for oss. Det er første gang i Stavanger at et hotell setter ut hele serveringsdelen, og at vi som et lokalt selskap går inn gjør det enda mer spesielt. Vi regner med å holde åpent fra 06 om morgenen til 23 om kvelden. Vi skal inn med 128 sitteplasser pluss bar, i tillegg kommer uteserveringen, sier Veen til Stavanger Aftenbald. Om nøyaktig fire uker skal både hotellet og restauranten åpne.

 

Eget bakeri og samarbeid med Ullandhaug økologiske gård 

- Tolv årsverk knyttes foreløpig til den nye virksomheten, deriblant en egen baker som skal gjøre oss så godt som selvforsynt med bakervarer. Profilen på restauranten vil bli preget av økologisk og kortreist mat. Det stemmer med vår egen profil og med Choice-kjedens også, sier Veen til Stavanger Aftenblad.

Salgsansvarlig Maren Skjelde trekker fram det nære samarbeidet med Ullandhaug økologiske gård, noe som blant annet vil vise igjen i baren.

 

Les hele saken i Stavanger Aaftenblad

Annonsører

Samarbeidspartnere