Food Story på Grünerløkka

21.11.2009
Torsdag åpnet Food Story i Oslo også med kveldsservering. Det er Morten Østerhus og Silje Veen som driver kafèen og butikken som har hatt åpent noen måneder, skriver Østkantavisa. Løkkabeboer og Oikos-rådgiver Maiken Pollestad Sele er begeistret for tilbudet.


Det som skiller Food Story fra andre serveringssteder er at de ikke bare er opptatt av at rettene skal smake, men også at det skal være ren og sunn økologisk mat. Food Story er nå etablert i Stavanger og i Oslo.


- Maten skal handle om opplevelse, sanselighet og samhørighet, og inspirere til et bedre kosthold, sier Østerhus til Østkantavisa.

 

Link til oppslaget i Østkantavisa hvor informasjonen over er hentet fra.

 

I Food Story er vi opptatt av å legge til rette for førsteklasses matopplevelser, enten det er hjemme hos dere, ved en tilstelning, hos venner, eller i kafeen vår.

 

 

Food Story med gjester - bilder fra FS-hjemmeside

 

Er Food Story en butikk eller en kafé?

De svarer selv: Begge deler. I hyllene våre finner du smaker fra hele verden. Dressing fra New Zealand, chorizo fra Navarra, oliven fra Sicilia og spisskål fra Brimse. Sertifiserte økologiske produkter, Fairtrade-godis, spesialimport og fristelser fra nisjeprodusenter. I det hele tatt: Matvarer du ikke finner andre steder - men som vi synes du fortjener tilgang til.

 

Forførende lukter og smak

Å handle hos Food Story skal være en opplevelse i seg selv: En forførende miks av farger, lukter, inntrykk og følelser. Kvalitetskravene våre - smak, renhet, design og historie - avgjør hva som finner veien til hyllene. Og vi garanterer deg en god smaksopplevelse. 

 

 

Her kan du lese mer om hvilke tilbud Food Story har

 

Skal du spise i Stavanger og lurer på hva menyen er der, så klikk

Annonsører

Samarbeidspartnere