Foreldre i kø for å lage økologisk spedbarnsmat

10.12.2012
Geitmyra matkultursenter for barn og HiPP barnemat fortsetter det gode samarbeidet i 2013. Det betyr at enda flere foreldre får glede av de populære gratiskursene som introduserer dem til økologisk spedbarnsmat, skriver HiPP i en pressemelding.

Barnematprodusenten HiPP og Geitmyra Gård har jobbet sammen for å fremme sunn, økologisk mat siden høsten 2011. Det er avholdt nær 50 kurs der spedbarnsforeldre lærer hvordan de selv kan lage god, økologisk mat som med enkle grep gleder både små og store. Fremdeles står det mange på venteliste for nye kurs.

 

Matskribent og programleder Andreas Viestad står bak den ikke-kommersielle stiftelsen Geitmyra matkultursenter for barn. – Vår visjon er at vi skal bidra til at så mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gjør dem godt, sier Viestad. Foruten spedbarnsmatkurs driver Geitmyra også undervisning overfor skoleklasser, barnehager, fritidskurs og har Åpen gård-arrangementer.

 

Samarbeidet med HiPP gjør at Geitmyra neste år kan arrangere i overkant av 30 kurs for småbarnsforeldre. De første kursene starter allerede i januar og påmeldingen gjøres på geitmyra.no

 

- Dette er strålende nyheter for alle som ønsker å lære mer om sunn og god barnemat. Vi har et brennende engasjement for økologisk mat og matglede for hele familien, og det blir veldig spennende å samarbeide videre med Geitmyra om dette viktige arbeidet, sier Lise Bruusgaard i HiPP Norge.

 

Nærmere 1000 fornøyde småbarnsforeldre har til nå vært gjennom de økologiske matkursene og de ble fulltegnet på veldig kort tid i året som har gått. Spedbarna er naturligvis velkomne til å være med foreldrene på kursene, og alle deltagerne får med seg oppskrifter, en økologisk råvare og en «goodiebag» fra HiPP hjem fra kurset.

 

Her er linken til Geitmyra hvor du kan finn mer informasjon om kursene.

Annonsører

Samarbeidspartnere