Fornyet Food Story i Stavanger

05.12.2011
Matbutikken som ikke ville være som de andre gjenoppstår med nyoppussede lokaler. Food Story Hospitalgata i Stavanger satser på større butikkdel og utsalg av egenproduserte varer. Nyoppussede lokaler gir Food Story butikken mulighet å tilby kundene bredere utvalg av rene matvarer og stor avdeling med egenproduserte varer. Lokale helter er fremdeles selvsagte i sortimentet, forteller de i en pressemelding.

Ny kjøkkensjef

Med ny kjøkkensjef Christopher Davidsen i spissen, medlem av det norske kokkelandslaget, lover vi butikk med godt utvalg av rene varer og retter til både hverdagsmiddagen og festen, sier daglig leder Maren Skjelde. Her kan du komme innom for gode middagstips for å gjøre en hektisk hverdag enklere.
Butikken vil variere fokus etter sesong. Skjelde røper at det vil det bugne over med juleinspirerte produkter som for eksempel egen marinert julesild. Disse må bare prøves!

 

Nye konsepter

I tillegg til nysatsingen; lanseres det også nye catering konsept med ny brosjyre. «Før jobb. På jobb. Etter jobb. På fest.» Nå kan du blant annet bestille rause minismørbrød til frokost eller lunsjmøtet ditt. Vårt catering tilbud skal gi energi til de ansatte. Vi tilbyr først og fremst variasjon, sier Skjelde. Møtematløsninger som gjør det enkelt for bestiller, og sunn overtidsmat er viktige områder for oss i satsingen mot bedrifter.

 

Litt om menyen

Menyen er helt ny og preget av sesongens godsaker.

 

I tillegg lanserer vi i disse dager rause minismørbrød som også blir å finne
på menyen.

Eksempler på disse er:

Mini smørbrød med laksekrem, avokado, lakserogn og urtesalat

Mini smørbrød med oksetartar, røykt majones, friske beter og brønnkarse

Mini smørbrød med potet aioli og chorizo pølse

Mini smørbrød med vår hjemme syltet matjessild, pepperrot krem og dill

Mini smørbrød med røykt svinenakke, grov sterk sennep, sylteagurk og
Haukelig chevre

Mini smørbrød med vår egen kylling karbonade, tzatziki, hjemmelagde chilli
salsa

 

 

Hele informasjonen over er fra Food Story - bildet er fra Food Story på Grünerløkka i Oslo

Annonsører

Samarbeidspartnere