Friele med økologisk kaffe som kan spores

02.05.2011
Friele slår til med en ny økologisk kaffe i sin naturserie. Kaffen er beregnet på kaffemaskiner som bruker porsjonsposer . –Det er et stort salg av denne type kaffemaskiner i Norge og det er flott at Friele kommer med økologisk kaffe som passer inn her , sier Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge.

 Dette er ofte smaksbevisste forbrukere som gjerne velger økologisk når det tilbys. Videre er det fint at Friele har lagt inn  sporbarhet slik at du faktisk kan gå inn på nettet, og finne ut hvor kaffen din kommer fra.  Kanskje det også kan bli utgangspunkt for din neste ferietur?

 


Det skal god kaffe til dyre kaffemaskiner

Friele utvider SENSEO-sortimentet, og blir første énkoppsaktør på det norske markedet med økologisk og sertifisert kaffe, skriver de i en pressemelding.  Lanseringen er 1.mai.- Siden i høst har vi solgt tre ganger flere SENSEO-maskiner enn budsjettert, og det virker som trenden fortsetter. Etterspørselen etter nye kaffevarianter har vært stor, og lanseringene er et svar på denne, sier produktsjef Mona Lindgren. 


Forbruker forventer variasjon

- Kjøper man et énkoppssystem, ønsker man muligheten til å variere fra kopp til kopp, og det forutsetter en viss bredde i sortimentet, fortsetter Lindgren. Vi ønsker å holde konseptet attraktivt og aktuelt til enhver tid, og vil kontinuerlig vurdere sortimentet. 

 

Friele SENSEO® Naturens Utvalgte er en mørk og aromatisk kaffe laget av 100 % økologiske arabica-bønner. I tillegg er kaffen sertifisert av Utz Certified, slik at forbrukerne kan være trygge på at kaffebønnene er produsert på en sosialt og miljømessig forsvarlig måte.

- Dette er en Premium kaffe som vi er veldig stolt av å kunne tilby norske dagligvarekunder, sier Mona Lindgren.  - Det er det eneste økologiske alternativet blant énkoppsaktørene i Norge, og den smaker fortreffelig! Salget av kaffemaskiner økte med 158 % i 2010, og alt tyder på fortsatt vekst i markedet også i år, sier hun.

 

 

Denne saken er bygd på en pressemelding fra Friele, som du kan lese her.

 

 

 

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere