Gi bort et medlemskap til jul

11.12.2015
Er du eller noen rundt deg opptatt av økologisk mat og produksjon? Da er et medlemskap i Oikos – Økologisk Norge en flott julegave.

Last ned julegavekort.

Jula er en strålende mulighet til å gi en gave med mening. Vi i Oikos – Økologisk Norge arbeider for at mer av norske, økologiske råvarer skal bli lettere tilgjengelig både til hverdags og til (jule)fest. Som medlem er du med å påvirke.

– Jo flere vi er, desto sterkere står vi. Under ØKOUKA i høst passerte vi 5000 medlemmer, og vi har mer enn doblet antall medlemmer de siste par årene. Vi gleder oss over den raske medlemsveksten. Den gir oss stadig større tyngde i arbeidet vårt for mer økologisk mat og landbruk i Norge, sier Regine Andersen, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge.

Inviterer produsenter og forbrukere

– Det fantastiske med Oikos er at vi, både produsenter og forbrukere, står sammen i arbeidet for å inspirere og påvirke både folk flest og politikere til å prioritere økologisk mat og produksjon, sier styreleder i Oikos – Økologisk Norge, Olav Arnar Bø, som selv er økologisk bonde.

– Derfor inviterer vi alle som støtter dette arbeidet til å gi bort et medlemskap i Oikos til seg selv, venner og familie til jul, forteller han engasjert.

Ren Mat under juletreet

Gir du bort et medlemskap i julegave betyr det også at du kan legge inspirasjonsmagasinet vårt, Ren Mat, under juletreet. Tema for vinternummeret er «hel mat» og viktigheten av å bruke hele råvaren. Bladet kan du pakke inn og legge under julegrana sammen med det koselige julegavekortet vårt, som kan lastes ned her. Bestiller du før 15. desember, rekker bladet frem til deg eller den gaven skal til før julen ringer inn.

Annonsører

Samarbeidspartnere