Gi et medlemskap i julegave

16.11.2015
Gi et Oikos-medlemskap i julegave – få mer økologisk mat tilgjengelig - både til jul og ellers!

Last ned julegavekort

Jul er mathøytid og mange av oss gleder oss til å nyte gode økologiske råvarer og ren julemat. Vi i Oikos – Økologisk Norge arbeider for at mer av norske, økologiske råvarer skal bli lettere tilgjengelig både til hverdags og til fest. Synes du flere burde støtte dette arbeidet anbefaler vi å gi bort et medlemskap i Oikos til deg selv, venner og familie til jul!

Ren Mat under juletreet
Gir du bort et medlemskap i julegave betyr det også at du, i tillegg til å servere ren mat på bordet, kan legge Ren Mat under juletreet. Tema for neste nummer av inspirasjonsmagasinet vårt er «hel mat» og viktigheten av å bruke hele råvaren. Bladet kan du for eksempel pakke pent inn og legge under julegrana sammen med det koselige julegavekortet vårt, som kan lastes ned her.

Sammen for økologisk intensivering
For å få omsatt den økende interessen for økologisk mat i Norge, i mer økologisk landbruk og bedre tilgjengelighet, er det viktig at vi organiserer oss sammen. Derfor er Oikos en organisasjon for alle med interesse for økologi; bønder, foredlingsbedrifter, grossister og forbrukere. Sammen står vi sterkere med vårt felles budskap gjennom hele verdikjeden for mat og kan legge større press på politikerne for å prioritere økologisk. Dessuten medfører det veldig interessante møter og perspektiver - bli med!

Under ØKOUKA i høst passerte vi 5000 medlemmer, og vi har mer enn fordoblet antall medlemmer de siste par årene. – Vi gleder oss over den raske medlemsveksten. Den gir oss stadig større tyngde i arbeidet vårt for mer økologisk mat og landbruk i Norge, sier Regine Andersen, daglig leder i Oikos – Økologisk Norge. – Derfor anbefaler vi å gi et medlemskap i julegave. Det er en flott gave til alle som ønsker seg mer økologisk mat i butikkhyllene og et landbruk på lag med natur og miljø, avslutter hun.

Tekst: Elin Rømo Grande
Foto: Julegavekort, Oikos.

Annonsører

Samarbeidspartnere