Go Eco rulles ut mer og mer

29.05.2011
-Det finnes nå en rekke produkter i butikkene i Go Eco-serien, snart kommer det enda flere, forteller Christine Hundsnes, ansvarlig for økologi i Norgesgruppen . Flest finnes i Meny og Ultra-butikker. Norges Gruppen jobber med at disse produktene skal være prisgunstige for forbrukerne, forteller hun. En del av produktene i den økologiske serien Go Eco vil være kjent av forbrukerne under andre merkevarer, men løftes nå på nytt under Go Eco-serien. Noen nye produkter kommer også i Go Eco serien. Videre regner hun med at flere av produktene også vil være å finne i lavprisbutikker som Kiwi. Så nå må forbrukerne følge med.

-Norges Gruppen i samarbeid med Bama leverer nå mer og mer av det som tidligere konsernsjef Sverre Leiro har lovet, flere økologiske produkter i eget varemerke Go Eco, mer prisgunstig enn tidligere økologiske produkter og at at flere av disse økovarene også skal ut i lavprisbutikk, forteller økologiansvarlig Christine Hundsnes i Norges Gruppen.  Foto:  Oikos


Forbrukerne kan nå velge mellom både økologiske jordbær- og bringebærsyltetøy i den økologiske vareserien, Go Eco, fra Norges Gruppen.  Foto:  OikosViktig med større  økologisk vareutvalg ved lavprisbutikker

- At det kommer flere økovarer i Kiwi vil være viktig for forbrukerne, sier Reidar Andestad i Oikos Økologisk Norge. Mange steder finnes det bare lavprisbutikker og mange har de som sin nærbutikk. Erfaringen fra Danmark er at det er en lavprisbutikkjede som selger mest økologisk mat, selv om vareutvalget er mye større i fullsortimentsbutikkkene, sier han. Og forteller at Oikos har forventninger til at  lavprisbutikkene i Norgevil tilby flere økologiske matvarer enn de har gjort de siste par årene. 

 

Nå kommer det økologisk brød i Go Eco serien og det er 3-korns og grovt.  Foto:  Oikos


Glad for brød

Særlig er vi i Oikos - Økologisk Norge begeistret for at det kommer økologisk brød i serien Go Eco, sier Reidar Andestad.  Det er overraskende mange butikker i Norge som ikke gir kundene mulighet til å kjøpe økologisk brød, nå er vi spent på hvor mange butikker i Norges Gruppen  som vil selge det nye Go Eco-øko-brødet, sier han.

 


Noen andre produkter i Go Eco serien

Her er bilde av noen flere av Go Eco produktene

 

 

 

 

 

 

 

 

Se tidligere informasjon om Go Eco lanseringen

Annonsører

Samarbeidspartnere