God morgon økologisk juice fra Arla

08.09.2011
Arla kjører for tiden kampanjeannonser for sine GOD MORGON JUICE i tre varianter. En av dem er av økologiske appelsiner. –Det er klart behov i markedet for økologisk appelsinjuice og vi er nå spent på hvor mange kjeder og butikker som vil ta inn denne, sier daglig leder Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge. Så langt er det Coops økologiske eplejuice som har hatt størst omsetning av økologisk juice i Norge. Vanlige sitrusfrukter sprøytes mye til skade for plantasjearbeidernes helse, miljøet og har reststprøytestoffer i seg, legger han til.

 

Kravene til økologisk juice

God Morgon Økologisk Appelsin presses av fine økologiske appelsiner. Fruktene dyrkes uten sprøytemiddel eller kunstgjødsel i harmoni med naturen, noe som er bra for miljøet og det biologiske mangfoldet, skriver Arla.  Juicen er økologisk sertifisert etter KRAVs regelverk og er også godkjent av Debio og har dermed Ø-merket på pakningen.

God Morgon Økologisk Appelsin 1liter
Ingredienser:
Pasteurisert økologisk appelsinjuice med fruktkjøtt fra konsentrat.

Næringsinnhold:
Energi: 180kJ/45kcal, Protein 0,7g, Karbohydrater 9g, Fett 0,1g.
God Morgon Økologisk Appelsin1l
Start med en God Morgon®!

Et glass juice til frokost gjør dagen god. Nå finnes God Morgon® endelig i Norge. Velg mellom klassisk Appelsin, Smooth eller Økologisk appelsin. God Morgon® juicer presses alltid av nøye utvalgte frukter og inneholder aldri tilsatt sukker. Sødmen kommer fra fruktenes, bærenes og grønnsakenes naturlige sukkerarter. Med en god start er alt mulig. Start med en God Morgon®! Dette fra Arla sin informasjonsside.

Du kan lese mer om God Morgon på www.rynkeby.se

 

JO over grensen

For de som driver med svenskehandel kan det være greit å kjenne til at appelsindrikken JO også finnes i en økologisk utgave. Denne juicen selges i konsentrat og en skal selv blande den ut med vann. Forpakningen er laget av gjennvinnbar papp og selges som en klimasmart drikke.

 

Send melding til info@oikos.no når du finner God Morgon økologisk juice i din butikk.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere