Godt Brød med nytt bakeri i nytt skianlegg

10.02.2012
Godt Brød er et populært innslag i det splitter nye skianlegget på Tryvann. Bakeverkstedet, som daglig leder Stein Arve Bernes kaller det, har åpent hele uka lang, skriver bakeri.net. –Spennende satsing av Godt Brød, sier Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge og understreker viktigheten av at idrettsarenaer slipper til gode matleverandører. Tryvann går her foran, sier han.

Nå finner du økologiske bakevarer i Tryvann.  Foto: Bakeri.net


Åpent når skianlegget er åpent

De serverer økologisk bakst og varm drikke til sultne og kanskje litt frosne sjeler som stikker innom varmestua for å ta seg en pust i bakken. I varmestua er det også lekerom for de yngste og toaletter.
Fra mandag til fredag har Godt Brød åpent fra 10-21, lørdag og søndag har de åpent fra 10-17. - Vi følger skianleggets åpningstider, kommenterer Bernes og forteller at det var stor stas på åpningsdagen av anlegget 21. januar med blant andre ordfører Stang og mesterkokk Stiansen til stede.

 

Fra bakeri.net

Annonsører

Samarbeidspartnere