Grønn Hverdag bidrar i nytt magasin

09.12.2011
Ren Mat relanseres i 2012 som et magasin med fokus på mat og forbrukerstoff. Grønn Hverdag bidrar blant annet med produkttester, skriver Brita Haneberg i organisasjonen. Første utgave av nye Ren Mat kommer i februar 2012.

Livsstilsmagasin


- Nye Ren Mat er et meningsfylt livsstilsmagasin, der topp matfotografer og engasjerte skribenter formidler det ekte og det sunne, sier redaktør Wanda Widerøe og fortsetter: - Fem ganger i året gir vi deg nyheter, oppskrifter, historiene og helseeffektene ved å velge det naturligste alternativet for maten du spiser og valgene du tar i hverdagen.

 

Tone Granaas er daglig leder i Grønn Hverdag


Grønn Hverdag bidrar

Ren Mat har i en årrekke vært medlemsblad for den økologiske organisasjonen Oikos. Nå blir det et moderne magasin i nytt format, ny design og ny tilnærming til den økologiske livsstilen. Grønn Hverdag, som fra 2012 innstiller produksjonen av sitt magasin, leverer forbrukerstoff til nye Ren Mat. Organisasjonen selger også abonnement på det nye magasinet.
- Vi er glade for å kunne tilby nye Ren Mat til tidligere abonnenter av Grønn Hverdag Magasin, og håper det vil inspirere til gode miljøvalg i hverdagen, sier daglig leder Tone Granaas i Grønn Hverdag. - Ved å slå våre krefter sammen utnytter vi ressursene bedre, og gjør det enklere for forbrukerne fordi mer samles i et blad, sier hun.
Kommer i februar

 

Nye Ren Mat har 68 sider og kommer ut fem ganger i året. Første utgave kommer i februar.

 

På Grønn Hverdags sider finner du også informasjon om innholdet i nye Ren Mat

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere