Grønn Hverdag gleder seg over nye Ren Mat

16.02.2012
Hjemmelaget taco, bier som forsvinner, marmelade, urkorn, urter, økologisk økonomi og intervju med Terje Håkonsen er blant innholdet i første utgave av nye Ren Mat. Denne uken ble første nummer lansert. - Magasinet skal gjøre oss mer sultne på økologisk og ekte mat, og en grønnere livsstil, skriver Grønn Hverdag.


Lekkert, sier Tone Granaas


- Skal vi dømme etter de første reaksjonene, har redaktør Wanda Widerøe langt på vei lykkes.
- Bladet roses for lekker design og spennende innhold, blant de vi har presentert det for, sier daglige leder Tone Granaas (bildet) i Grønn Hverdag. Hun har stor tro på mat som inngangsport for et bredere miljøengasjement.
- I tillegg til interessante artikler og vakre bilder, byr bladet på lekre oppskrifter som gir oss noe mer; kvalitet, økologi og miljø er et gjennomgangtema i hele bladet, sier Granaas.

 

Tilbud til alle i Grønn Heverdag

Alle tidligere abonnenter på Grønn Hverdag Magasin får denne uken Ren Mat i postkassen sin. Grønn Hverdag har nemlig inngått samarbeid med bladet, og bidrar til innholdet.
- Vi håper våre tidligere abonnenter liker det nye magasinet og bruker den vedlagte giroen til å tegne abonnement for 2012, sier Tone Granaas.

Si din mening om magasinet på Ren Mats Facebookside

 

Annonsører

Samarbeidspartnere