Hele Bondens Marked i Oslo 5. juni er økologisk

02.06.2010
Det er første gang at det arrangeres et rent økologisk Bondens Marked i Oslo og dette skjer som en del av Oslo Miljøfestival. Her tilbys en rekke varer fra produsenter i sør- og midt-Norge. Det vil bli salg av økologisk storfekjøtt, lammekjøtt, kjekjøtt, spekemat, nydelige oster av ku- eller geitemelk, honning, syltetøy, saft, te, urter, sopp, jordskokk, iskrem i nystekte vaffelkjeks, bakervarer, nystekte sveler, mm . Alt dette finner du på Karl Johan. - Et glimrende opplegg som vi anbefaler folk om å besøke, sier Reidar Andestad i Oikos - Økologisk Norge.

Full økosatsing på Bondens Marked på Karl Johan 5.juni, her bilde fra et tidligere Bondens Marked. Markedet har åpent 10-17. BM-bilde.

  

Naturkjøtt er et samarbeid mellom flere økologiske produsenter i Trøndelag, de deltar på Bondens Marked i Oslo i helgen og stiller bl.a. med sin økologiske morr.  Bildet Naturkjøtt.

 

Bondens marked har også inngått et spennende samarbeid med Kolonihagen, www.kolonihagen.no. Her skal en sammen servere mat i restaurantteltet som ligger like nedenfor Universitetsplassen. Her blir det salg av burgere, sandwicher, salater, bakervarer mm.

 

Oikos har stand på Oslo Miljøfestival. Her kan du som vanlig skjerpe dine hjerneceller med en quiz og teste ulik økologisk mat og slå av en økologisk prat.

 

Lørdag 5.juni er det også Bondens Marked i Bergen på Bryggen 10-16 og uiUlsteinvik 10-18.

 

Mer informasjon om Bondens Markedet på http://www.bondensmarked.no/

 

Mer informasjon om Oslo Miljøfestival på http://www.gronnhverdag.no/

 

 

Her er oversikt på hvem som selger økovarer på Bondens Marked 5.juni:

Deltakerliste

Aketun Fisk

Ingebjørg Aketun

3870 Fyresdal

post@aketunfisk.no

www.aketunfisk.no

Melk- og melfrie fiskekaker, diverse røkt fisk (sik,ørret og røye). All fisken er villfanget.

 

 

Aukrust Gard og Urteri

Ola Aukrust

2686 Lom

950 93 317

aukr@online.no

www.aukrust-nordgard.no

Tørkede og friske urteprodukter, salater, urteeddik, spekepølser

 

 

Bosheimsmarken

Steinar Haraldstad

2918 Ulnes

934 29 470

post@bosheimsmarken.no

www.bosheimsmarken.no

Te av reinrot (energite)

 

 

Derinngarden

Asbjørn Tjugen

6490 Eide

480 06 670

derinngarden@adsl.no

www.derinngarden.no

Faste og bløte oster av kumelk. Yoghurt med honning. Kremoster* og osteterninger i

krydderolje* (*ikke debiogodkjente).

Heidal Landbruksprodukter

Thomas Stebergløkken

2677 Nedre Heidal

913 85 857

heidal.lp@fjellnett.no

Spekemat av vilt, grillpølser av elgkjøtt

 

 

Holli Mølle

Trygve Nesje

1820 Spydeberg

905 76 397

post@holli-molle.no

www.holli-molle.no

Steinmalt mel

 

 

Inderøy Økologiske Gårdsmeieri

Anneke Liesker

7670 Inderøy

416 50 133

aliesker@hotmail.com

www.gauda.no

Faste oster av kumelk (gaudaoster)

 

 

Isrosa

Øystein Skjæveland

5462 Herøysundet

416 07 381

info@isrosa.no

www.isrosa.no

Hjemmelaget iskrem i nystekte vaffelkjeks

 

 

Kjell Gilje

Kjell Gilje

4887 Grimstad

908 40 513

khg@kgba.no

Jordskokk

 

 

Kjær Gartneri

Martin Danielsen

3178 Våle

995 00 904

martin@cherrytomat.no

www.cherrytomat.no

Cherrytomat og slangeagurk

 

 

Kroken Frukt og Bær

Anne Lise Haukadal

6876 Skjolden

971 67 262

anne.lise@haukadal.no

www.haukadal.no

Bringebærbrus, bringebærsaft, blåbærsaft, blåbærjuice, eplemost, diverse syltetøy,

tørket skogssopp, krydderolje og urtepuré

 

 

Mjåland Gård

Brit Mjåland

4534 Marnardal

906 60 209

brit-m@online.no

www.mjalandgard.no

Kongeøsterssopp (fersk og tørket), soppekstrakt

 

 

Mat fra Kunstnerdalen

Hilde Riis

3350 Prestfoss

979 82 727

post@eventyrsmak.no

www.eventyrsmak.no

Saft, syltetøy, geléer, krydder, te brød og andre bakevarer

 

 

Naturkjøtt

Berit Norstrøm

7670 Inderøy

916 35 884

thranne@hotmail.com

www.naturkjott.no

Karbonader, steik, ytrefilet, indrefilet av storfe. Kjøttdeig og farse. Wok-kjøtt.

Spekepølser og tørket spekekjøtt

 

 

Olseng Bærgård

Hans Solberg

1740 Borgenhaugen

977 80 161

post@olsengfrukt.no

www.olsengfrukt.no

Solbærsaft

 

 

Ommang Søndre

Bente Punther

2345 Ådalsbruk

62 59 27 94

ommang.sondre@online.no

www.ommang-sondre.origo.no

Kvit og brunost av ku og geitmelk, honning, egg, kjekjøtt, kalv/storfekjøtt, spekemat av

geit, geit og kjeskinn, mel og helkorn

 

 

Røisilien Bigård

Ingegärd Øien

2092 Minnesund

412 64 182

ingegard@c2i.net

www.bigard.no

Honning, honningkake, honningsennep, honningkjærlighet, honningdrikk, vokslys.

Skreppa

 

 

Inger M. Bakås

3848 Morgedal

958 54 600

post@skreppa.no

www.skreppa.no

Sveler, kling og flatbrød

 

 

Vikja Kjøtt

Olav Arnar Bø

6893 Vik i Sogn

476 57 465

info@vikja.no

Fenalår, spekeskinke, pastrami og spekepølser. Kjøttpølser og karbonader av storfe.Stykningsdeler av storfe (steik, ytrefilet med mer).

Annonsører

Samarbeidspartnere