Helios Engros og Alternativ Mat slås sammen

08.01.2009
Sammenslåingen av Helios Engros og Alternativ Mat blir nå gjennomført. Oikos forventer stor satsing på økologisk mat fra det sammenslåtte selskapet.

 

 

Røyken og Hurums Avis skiver 8. januar 2009 blant annet følgende om sammenslåingen:  

 Helios Engros og Alternativ Mat slår seg sammen til et selskap, og mandag mistet 37 Heliosansatte jobben. Bedriften setter inn store ressurser på å få alle i nytt arbeid.

 

Tidligere denne uken fikk de ansatte i Røyken-bedriften beskjeden de har fryktet siden i fjor vår. Etter at Helios Jordbruks og Naturprodukter og Helios Distribusjon AS gikk konkurs, kjøpte Validus AS opp konkursboet og uttalte allerede da at det ville komme endringer.

 

- Vi har vært åpne fra første dag om at det ville komme en fusjon, men vi visste ikke på det tidspunktet om det ville ta noen måneder eller år. Nå har vi fått tak i lokaler i Årnes i Akershus. Det er derfor naturlig at vi starte prosessen nå, sier administrerende direktør Thomas R. von Werden

--------

Helios Engro startet opp i 1969 innen omsetning av økologisk mat og har vært pionerbedrift på området. Selskapet ble kjøpt opp etter konkurs april 2008 av Validus as.

 

-Oikos forventer fremover en stor satsing fra Alternativ Mat innen økologisk matomsetning, sier Reidar Andestad, daglig leder i Oikos.  Det hviler et stort ansvar på Alternativ Mat i å ta videre engasjementet fra Helios Engros og erfaringene de har bygd opp gjennom mange år.

 

 Klikk på X-boksen under for å komme til artikkelen:

 

Linkboks

Annonsører

Samarbeidspartnere