Helios med 10 nye økoprodukter i høst

22.08.2012
Helios lanserer i høst 8 nye nøttepålegg , samt lønnesirup og agavesirup. Hittil har Helios hatt i overkant av 90 nylanseringer i løpet av det siste året, og flere nye og spennende produkter er på vei. – Vi er imponert over vareutvalget som kommer i Helios-serien fra Alma, sier markedssjef Reidar Andestad i Oikos – Økologisk Norge. Tydelig og godt design gjør også produktene lett synlige i butikk

.Helios -Lonnesirup canadisk-

 

Helios Lønnesirup og Agavesirup

Lønnesirup er et rent naturprodukt med en delikat smak og nydelig aroma. Sirupen fremstilles ved at saft tappes fra lønnetrær øst i Canada. Lønnesirup er et godt alternativ til sukker, som kan brukes på pannekaker, desserter, ost, i marinader og til baking.

 

Agavesirup er en ren sirup fra blå agave tequila, utvunnet fra Agaveplanten ved at saften varmes opp og dermed konsentreres. Agavesirup har en kraftig smak og et naturlig høyt innhold av fruktose. Dette gjør den søtere enn sukker, men gir mindre utslag på blodsukkeret (lav GI). Kan brukes som søtningsmiddel i te, til baking eller til desserter, skriver selskapet i sin informasjon.

 

Helios pålegg med vekt på nøtter

Her kommer det flere varianter av peanøttsmør, mandelssmør, hasselnøttsmør og cashewsmør. Flere av disse i naturell utgave. Disse smaksrike smørproduktene egner seg også godt til kakebaking.

 

Mer informasjon og oppskrifter finner du på www.helios.no

 

 

Annonsører

Samarbeidspartnere