Hollywoods sunne drinker

31.01.2010
Hvordan klarer Hollywoodstjernene å være ute på byen fem dager i uken, uten å gå opp ett gram i vekt? Det gjør de ikke. Derfor ser det ut til at de passer på å drikke drinker med få kalorier, så "rene" som mulig. Den siste trenden i Hollywood er å matche den økologiske dietten med økologisk drikking, skriver KK.

 Her ser du kefirshake. Du finner økologisk kefir i en rekke butikker og den er et godt grunnlag for en vellykket smoothie.

 

Jennifer Lopez skaper både klesmoter, mat og drikketrender

Økologiske drinker

På den populære baren Viceroy i Santa Monica kan man bestille mange økologiske drinker, som en Bloody Mary laget utelukkende på økologisk dyrkede grønnsaker. I New York åpnet nylig Gust Organics dørene til verdens første heløkologiske bar, der alle viner og ølsorter møter bransjens økokrav - men husk på at effekten av for mye alkohol alltid blir den samme.

 

 

Mager milkshake

Kan man slanke seg med milkshakes? Ja, i alle fall om de er blandet sammen i Hollywood. Milkshakebaren Millions of Milkshakes har den siste tiden blitt et hotspot for kjendiser som Lindsay Lohan, Britney Spears, Lauren Conrad og Miley Cirus. Kjendiskundene er så mange at baren som regel er beleiret av en horde av paparazzifotografer. Men tro ikke at kjendisene kommer for å få seg en kaloribombe med fløteis. Selve konseptet til baren er at man som gjest selv kan lage sin egen milkshake, gjerne på sunne råvarer som frukter og bær og fettfri yoghurt. Du kan jo prøve Lindsay Lohans favorittshake med blåbær, bjørnebær, bringebær og fettfri vaniljeyoghurt, toppet med litt krem og sjokoladestrø.

 

Økomat rett hjem i Hollywood

En av Hollywoods mest hete helsetrender i år, er sunn, økologisk mat levert på døra. Mammaer som Jennifer Lopez sverger til leverandøren Fresh Mommy forteller KK. 

Økomat levert på døra mi i Norge? Stadig flere deler av landet har tilbud om økologisk mat-abonnement, det vil si at du kan abonnenere på matkasser med økologisk mat som blir levert rett hjem på døra. Gjennom linken har vi listet opp de økologiske abonnementsordningene som finnes i Norge i dag. Les mer her

 

 Bildet av denne økologiske smoothien er fra ICA

Oppskrift på økologisk smoothies

Økologisk smoothies
Grønn Hverdag anbefale på sin hjemmeside en oppskrift på smoothies, hentet fra Oikos sitt oppskriftshefte "vel bekomme", som passer for store og små og som kan være fin å kose seg med etter en tur i skog og mark:
- ½ liter kefir
- 2 til 3 økologiske bananer
- 150 - 200 gram bær (blåbær, bringebær, jordbær, solbær etc)
(- eventuelt en spiseskje melis)
Dette blandes sammen til en jevn masse. God appetitt!

 

Økologisk Smoothie - oppskrift hos ICA:

Ingredienser Porsjoner: 1: 3 dl yoghurt eller kefir
1/2 banan
2 dl fryst skogsbærblanding

Tilberedningstid: Maks 7 min, Vanskelighetsgrad: Lett

Slik gjør du
Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller kraftig blender og server straks.

 -----

Mye i denne saken er fra KKs oppslag om 7 helsetrender i Hollywood. les hele saken her

Annonsører

Samarbeidspartnere