Husk de økologiske gårdsmarkedene i Oslo, Trondheim og Stange

22.09.2012
Det er tid for å lukte, smake og oppleve høstens grøde! Søndag 23.september er det stort økologisk gårdsmarked på Bygdøy Kongsgård i Oslo. I tillegg er det gårdsmarked på Fogdegården Borten ved Trondheim og på Alm Østre i Stange.

 

Omkring 20 økoprodusenter til hovedstaden

Til Oslo-folk: ta bussen eller sykkelen fatt på søndag, for klokka 11-16 er det stort økologisk gårdsmarked på Bygdøy Kongsgård! Det blir herlig mat å få nyte i sola, natursti og andre aktiviteter for barn, sjanse til å hilse på dyra og mye mye mer! Oikos, Bondens marked, 4H og flere andre organisasjoner vil være der.


Positiv økoutvikling i Bondens marked

- Det er gledelig at vi på hvert økomarked har med noen nye produsenter, sier Siv Heia Uldal i Bondens marked. Heia Uldal forteller om en positiv utvikling innen økologiske produkter på Bondens marked, en utvikling som i stor gard er kundestyrt. Hun ønsker velkommen til det økologiske gårdsmarkedet på søndag, og forsikrer oss om at også Kongsgården stiller med salgsbod med egne grønnsaker.  

 

Til hedmarkinger og trøndere

Alm Østre i Stange og på Fogdegården Borten like utenfor Trondheim kan heldige heldige forbipasserende og tilreisende nyte både deilig mat, ta en prat med bonden og få litt faglige innspill. Også der er det Økologisk gårdsmarked søndag 23.september. Se programmet for Fogdegården og flotte bilder av hva du har i vente på facebooksiden deres, og her finner du programmet til Alm Østre.

 

Økologisk gårdsmarked i hele landet

Fjorten økologiske gårder har i september åpnet portene for folk, med matglede, lek, og faglige og kulturelle innslag. - Det nærmer seg slutten for gårdsmarked-sesongen i år, men vi har allerede begynt å glede oss til neste år! Det sier prosjektleder i Oikos - Økologisk Norge, Helene Austvoll. Tilbakemeldingene vertsbøndene har fått fra besøkende gir all grunn til å tro at folk ønsker å vite mer om økologisk landbruk og komme nærmere der hvor maten produseres, avslutter hun.

 

Fullstendig oversikt over alle Økologiske gårdsmarkeder for 2012 finner du her

Annonsører

Samarbeidspartnere