Hvem er Cocktailkongen?

21.06.2011
Er det gulrot i gulrotkaka? Hva skjuler seg i roastbiffen? Har virkelig bestemor som har laget syltetøyet hjemme på kjøkkenbenken? Vet vi egentlig hva vi spiser?

Kandidater til Cocktailkongen er matvarer som har tvilsom markedsføring, hvor det hevdes på pakning eller reklame at det er naturlig, ekte, hjemmelaget og så videre, med innholdslister som tyder på det motsatte.

 

Hver uke under "Heller Ø enn E" kampanjen kåres det et vinnerbidrag hvor den som lastet opp bildet vinner en kokebok. På slutten av kampanjen kåres selv Cocktailkongen, det bildet som flest stemmer på ved å "like" det på facebook.

 

Forrige ukes vinner er Camilla Helgesen som lastet opp bilde av STIMOROLs Mega Mystery Gums.

 

 

 

Andre populære bidrag er Toro vaffelrøre, som inneholder: Inneholder: Hvetemel, sukker, skummetmelk, egg, vegetabilsk fett, hevemiddel (dinatriumdifosfat, natriumhydrogenkarbonat), emulgator(E477, E471, E481), salt, melkesukker, melkeprotein, farge (betakaroten) og vanillin.

 

 

Hvordan kan du delta?

Bli med på å kåre Cocktailkongen ved å finne de produktene som lurer deg til å tro at de er noe annet enn hva de er!

 

Cocktailkongen kåres på facebooksiden, http://www.facebook.com/Cocktailkongen, ved at de som deltar i konkurransen laster opp bilder av slike matvarer, enten fra internett eller butikker, og alle kan stemme ved å «like» bildet. Det bildet som får flest «liker» i løpet av kampanjeperioden kåres som årets Cocktailkongen.

Gå til konkuransen!

Annonsører

Samarbeidspartnere