Imponerende festivalinnsats fra Oikos

31.05.2010
I forrige uke spurte vi i vår AKTIV ØKO forbrukerkampanje om hvor mange festivaler som serverte økologisk mat i 2009 med hjelp av Oikos – Økologisk Norge. Riktig svar er hele 43 festivaler, og av de innsendte svarene, var det Grethe Bråten som hadde det riktigste forslaget.

Økologisk festivalsommer med Oikos

 

Oikos – Økologisk Norge har i flere år hatt en veiledningstjeneste opp mot festivaler som ønsker å tilby økologisk mat og drikke til sitt publikum. Store musikkfestivaler, som Øyafestivalen, Moldejazz og Hovefestivalen, satser økologisk med hjelp fra Oikos. Oikos veileder også andre typer festivaler, slik som matfestivaler og kulturfestivaler. – Vi merker stor interesse for økologisk mat hos stadig flere festivalarrangører, og vår veiledningstjeneste er inne på stadig flere arrangement, sier prosjektmedarbeider Marte von Krogh i Oikos – Økologisk Norge.

 

Stå på stand i sommer

 

I tillegg til å veilede festivalarrangører på hvordan planlegge og gjennomføre økologisk servering på festivalen, stiller Oikos med informasjonsstand på en rekke gjennomførte økofestivaler. – Vi syns det er viktig å bidra med informasjon rundt økologisk mat og drikke på de festivalene som virkelig satser økologisk, og vi opplever masse positivt engasjement når vi står på stand, forteller Marte von Krogh.

 

I sommer skal hun, i samarbeid med prosjektleder Idun Leinaas, reise land og strand rundt til en rekke festivaler hvor Oikos skal ha stand. – Det blir en spennende og hektisk sommer, og vi trenger stadig flere folk til å stå på stand sammen med oss, sier prosjektmedarbeider Marte von Krogh.

 

Er du engasjert Oikos-medlem og har lyst til å stå på stand for Oikos i sommer?

Ta kontakt med marte(a)oikos.no / 944 25 979

 

Annonsører

Samarbeidspartnere