Julegavetips

07.12.2017
Adventstiden er her og flere er kanskje allerede i gang med juleforberedelser. Oikos – Økologisk Norge og Ren Mat har julegavetips som varer lenger enn julen og samtidig er et bidrag til et mer økologisk Norge.

Gi en stemme – gi et medlemskap
Gi bort et medlemskap i Oikos – Økologisk Norge til en som er opptatt av mat, helse, dyrevelferd og miljø. Stadig flere bryr seg om hvor maten kommer fra og hvordan den har havnet på tallerkenen. Spesielt i jula er det fokus på mat og måltidet, og kanskje nettopp en fin tid å sette økologisk landbruk på dagsorden. Et medlemskap i Oikos – Økologisk Norge er en bra måte å gjøre dette på. Gi et medlemskap, gi en stemme!

Et medlemskap ut 2018 koster kr. 390, studenter og lavtlønnede får det til kr. 290. Som medlem mottar du inspirasjonsmagasinet vårt Ren Mat fire ganger i året. Bli medlem eller gi bort et medlemskap ved å sende en epost til info@oikos.no

Inspirasjon til de matglade
Ikke alle ønsker å bli medlem av en organisasjon. Derfor tipser vi om at det er mulig å abonnere på Ren Mat uten å være medlem. Dette er Norges eneste magasin på økologisk mat. Her finner du reportasjer, råvareartikler, aktuell forskning og portretter og tips. I tillegg er magasinet fylt med mange gode oppskrifter.

Et abonnement på Ren Mat koster kr. 390, studenter og lavtlønnede får det til kr. 290. Send oss en mail: info@renmat.no, eller gå inn på renmat.no

Ren Mat nr. 25 gråpærerRM23 S1Forside RM nr. 22.jpg

Økokalenderen 2018
Økokalenderen 2018 er perfekt for en som er glad i natur, dyr og landbruk. Kalenderen for 2018 er et resultat av innsendte bilder fra medlemmer, og er en mangfoldig og estetisk stemningsrapport fra økologisk produksjon gjennom årets sesonger. En fin julegave til venner og familie, ansatte eller til deg selv, samtidig støtter du Oikos - Økologisk Norge sitt arbeid med å fremme økologisk mat og landbruk. Formatet er på 21 x 27,5 cm med god plass til å skrive på.

Økokalenderen koster kr. 180 pr. stk. for medlemmer og kr. 250 pr. stk. for ikke-medlemmer. Porto kommer i tillegg. Send e-post til info@oikos.no og oppgi antall kalendere du vil bestille, navn, adresse og om du er medlem. Bestiller du flere enn 10 stk. får du 20 % rabatt.

OIKOS ØKOKALENDER 2018 FORSIDEØkokalender 2018 innsideØkokalender 2018 innside

Handlenett i økologisk bomull
Hvorfor ikke bruke noe du bærer på i hverdagen til å si din mening? Er du helt på jordet er du der det skjer er Oikos – Økologisk Norges nye slagord fra 2017 og pryder handlenettet i økologisk bomull.

Handlenettet koster kr. 100 for medlemmer og kr. 150 for ikke-medlemmer . Porto og eksp. kommer i tillegg. Send din bestilling til info@oikos.no

Handlenett 2017

Ren Mat på veggen
Gjennom årene har det vært mange fine forsider på Ren Mat, fotografert av Nadin Martinuzzi, en hedring av norsk økologisk mat. Vi har valgt ut noen favoritter som kan bestilles som A2 - plakater i god papirkvalitet, en fin gave til en matglad venn eller et familiemedlem.

Pris per plakat (42 × 59,4 cm ) er kr. 320 for medlemmer/abonnenter og kr. 420 for ikke-abonnenter/medlemmer. Porto er inkludert. Bestilling sendes info@renmat.no

Plakater Ren Mat

Gi-bort-kort
Ren Mats forsidemotiver er også å få kjøpt som doble gi-bort-kort i 220 grams papir. Vi har valgt ut to favoritter som kan brukes året rundt som bryllupskort, bursdagskort, takkekort, invitasjons- eller gavekort sammen med et abonnement på Ren Mat.

En pakke på 10 stk. koster kr. 180 for abonnenter/medlemmer og kr. 220 for dere som verken er medlemmer i Oikos eller abonnenter. Porto er inkludert. Bestilling sendes info@renmat.no

Kort Ren Mat

Gi et bidrag som varer
Lyst til å gi en betydningsfull gave som varer og har en effekt på jordbruket til generasjonene etter oss? Som meitemark og mikroorganismene i jorda blir glade for? Denne julen kan du også gi et bidrag til Oikos – Økologisk Norge. Vi jobber for at forbrukeren skal ha tilgang til mest mulig økologisk mat og at bonden skal kunne drive økologisk på gården sin. Dersom du ønsker å støtte arbeidet, sender du en e-post til info@oikos.no. Skriv det beløpet du ønsker å støtte oss med og din postadresse.

God jul fra oss i Oikos – Økologisk Norge og Ren Mat

Annonsører

Samarbeidspartnere